Join onze
Trixie CROWD

Bouw mee aan een organisatie en leefwereld, waar infinite imagination centraal staat.

Bij Trixie ben je niet zomaar een collega,
maar maak je deel uit van de Trixie
CROWD 

Geïnspireerd door de eindeloze verbeeldingskracht van kinderen, creëert Trixie een wereld die verbeelding stimuleert. Ook op de werkvloer kan je dankzij onze CROWD-waarden jezelf professioneel ontplooien in een werksfeer waar gedrevenheid en ambitie tot hun recht komen. 

Ontdek onze openstaande vacatures

Customer Service Team Lead

Area Sales Manager Germany

Sales Excellence Manager

Interim Design Manager

International Sales Manager

Key Account Manager Germany

Spontane sollicitatie

Geen passende vacature gezien, maar toch zin gekregen om deel te worden van onze Trixie CROWD? Bezorg ons gerust spontaan jouw cv en motivatie via jobs@trixie-baby.com!

 

Wat zeggen onze CROWD-leden?

Onze Trixie waarden

Wat bieden wij?
Een infinite playground vol mogelijkheden!

• infinite impact

Elk CROWD-lid is met zijn/haar bijdrage een belangrijke schakel in ons groeiverhaal. Handelend vanuit onze CROWD-waarden, kun je jezelf professioneel ontplooien en je stempel drukken op het werk. Je krijgt hier heel wat vrijheid in je job en ruimte voor initiatief, om zo volop mee te bouwen aan het merk Trixie.

• infinite growth

Een job bij Trixie daagt jou uit om je talenten optimaal in te zetten en verder te ontwikkelen. Naast entrepreneurs zijn we namelijk ook intrapreneurs: bij Trixie ben je ondernemer van je eigen talenten en carrière. Word je met nieuwe uitdagingen in je job geconfronteerd? Dan pak je deze vast en ga je er voor. Lukt het niet van de eerste keer of is de uitkomst niet zoals gehoopt? Kan gebeuren. Dit is een leermoment waardoor jij steeds verder groeit als professional.

• infinite incentives

Aanvullend op jouw loon, krijg je extralegale voordelen (maaltijd- en ecocheques, hospitalisatieverzekering, ….) en leuke extra’s (denk aan Trixie goodies, een eindejaarsgeschenk, …). Naast de 20 wettelijke verlofdagen, bieden we 6 ADV-dagen en de mogelijkheid om extra onbetaalde verlofdagen te nemen. Ook thuiswerk is een optie zodat je je flexibel kan opstellen bij het thuisfront.

By clicking 'Accept All' you consent that we may collect information about you for various purposes, including: Functionality, Statistics and Marketing