regenjassen

Een speelse en milieuvriendelijke regenjas voor kinderen!

Deze collectie milieuvriendelijke regenjassen in prachtige kleuren zijn vervaardigd van 100% gerecycleerde flessen. 

Gealarmeerd door de voorspellingen dat tegen 2050 er meer plastic dan vissen in de zee rondzwemt, zijn we aan de slag gegaan om een deel van dit plastic een tweede leven te geven. De plastic flessen worden onderschept uit de afvalstroom. Ze worden herwerkt tot garen waarmee duurzame, kwalitatieve stoffen worden gemaakt. Met slechts een 40-tal flessen, maken we een prachtige regenjas die jaren gedragen kan worden door broers, zussen of vrienden.

Een handige regenjas voor meisjes en jongens

De regenjassen hebben een recht model, hierdoor zijn ze unisex en kunnen ze makkelijk aan jongere broers, zussen of vriendjes doorgegeven worden. Ze zijn beschikbaar van maat 2 jaar tot maat 8 jaar.  

Ze hebben een grote ritshanger zodat kinderen makkelijk zelf hun jas kunnen open- en toedoen. Binnenin kan je je naam schrijven, zodat elke verloren jas steeds zijn eigenaar terug kan vinden. 

De grote zakken zijn gemakkelijk toegankelijk voor kinderen. De opening aan de bovenkant zorgt ervoor dat er niets onverwachts uit de zakken kan vallen. 

De voering van de jas uit 100% katoen zorgt ervoor dat de jas zeer aangenaam is om te dragen, ook zonder trui aan. De regenjas is natuurlijk ook volledig waterproof!

Een regenjas met leuke kleuren en dierenprints

De regenjassen zijn beschikbaar in 7 kleuren.  De speelse stippen geeft de regenjas een vrolijke toets tijdens het buitenspelen. De twee kleinste maatjes hebben schattige oortjes op de kap die vrolijk rond stuiteren tijdens het rennen en spelen.  

De regenjassen zijn beschikbaar in 7 kleuren. Ze sluiten mooi aan bij onze dierenvrienden Mr. Polar Bear, Mrs. Rabbit, Mr. Fox, Mrs. Elephant, Mr. Lion, Mr. Crocodile & Mrs Mouse.  

Match de jas met een leuke Trixie paraplu, rugtas en pennen etui voor op school, allemaal in dezelfde gave dierenprint! 

By clicking 'Accept All' you consent that we may collect information about you for various purposes, including: Functionality, Statistics and Marketing