ponchos

Handige badponcho

Uit bad, op het strand of in het zwembad, wat houden kinderen toch van water. Onze handige babyponcho maakt je het leven in een klap een stuk gemakkelijker bij het afdrogen en omkleden. Komt je kindje uit het water dan is snel zijn vaak de boodschap om klappertanden te vermijden. Sneller dan met onze badponcho kan je bijna niet zijn! 

Heerlijk warme en zachte poncho uit badstof

Onze heerlijk zachte badponcho bestaat voor 100% uit biologisch katoen.  

De buitenkant van de hippe poncho is een hippe, 100% biologisch katoenen print en de binnenkant een heerlijk zachte badstof. Een mooie keuze om te maken! Naast deze handdoek poncho hebben we in ons badtijd-gamma nog een handige baby badcape en leuke kinderbadjas gemaakt uit dezelfde kwalitatieve en zachte stoffen.

Een badponcho geschikt voor elke peuter!

Onze badponcho trek je gewoon over het hoofd van je kindje en terwijl je hen helpt zich opnieuw aan te kleden, hoeven zij helemaal niet meer in de kou te wachten. Geen geklungel meer met een badlaken. Dankzij de handige drukknopen opzij sluit je de poncho makkelijk rond je kindje en hebben ze het heerlijk warm. kies je favoriete diertje of ga voor een badponcho met een leuke print!