omranders

Bescherming op trendy wijze: park- & bedomranders

Onze park- & bedomrander zorgen voor een zachte landing tijdens de tuimelpartijen van je kleintje. Dankzij de lintjes en handige plooien kan je de omranding aanpassen aan jouw park of kinderbedje. 

Originele en veilige bedbumper

Creëer een aangenaam plekje waar je baby tot rust kan komen met onze bedbumper. Een nestje waar je kindje even afgeschermd ligt van alle indrukken en zich helemaal veilig kan voelen. Waar je kleintje even kan slapen maar ook op ontdekkingstocht kan gaan en spelen. De parkomranding beschermt je baby'tje bovendien tegen pijnlijke botsingen tegen de spijlen en is gemakkelijk te installeren in je baby box door de handige knooplinten.  

Een omrander die van elk park of ledikant een veilige cocon maakt

Naast je kindje te beschermen tegen een onzachte kennismaking met de bedspijlen, zorgt onze omrander er ook voor dat je baby gemakkelijk tot rust kan komen in zijn park of ledikant. Kindjes verwerken 's nachts alle indrukken die ze hebben opgedaan doorheen de dag. Elke nieuwe vaardigheid of vergaarde kennis moet dus even een plaatsje krijgen in hun hoofd. Daar kan onze parkomrander maar al te goed bij helpen! Door even afgesloten te zijn van alle indrukken van buitenaf kunnen ze tot rust komen in een veilige cocon.