Al je speelgoed netjes opgeborgen in deze leuke speelgoedmand

Deze reeks speelgoedmanden in onze leuke dierenvrienden zijn beschikbaar in een grote versie (ø40 x 60 cm) en kleine versie (ø28 x 42 cm). Ze zijn ideaal om speelgoed in op te bergen.

De reeks bestaat uit vijf dieren, met bekende snoet en bijhorende kleur. De verschillende kleuren passen zo leuk bij elkaar, dat je een leuke samenstelling van verschillende dieren kan maken om jouw interieur een unieke uitstraling te geven. 

Opgeruimd staat netjes met deze handige opbergzak voor al je speelgoed

De opbergzakken blijven stevig rechtop staan zodat je je speelgoed steeds makkelijk kan opbergen en uitladen. Extra handig aan deze speelgoedzak: je kan de zakken bovenaan dicht doen. Hierdoor zit je niet met uitpuilend speelgoed of een rommelig zicht. De ronde stopper, waarmee je de opbergzak afsluit en opent, kan ook door kindjes gebruikt worden zodat ze zelf het speelgoed kunnen uitladen, maar ook alles mooi weer kunnen opruimen. Twee stevige handvaten zorgen ervoor dat je de speelgoedzakken ook gevuld makkelijk kan verplaatsen of meenemen. De speelgoedmanden zijn vervaardigd uit 100% katoen.