Ontdek de testresultaten

Bij Trixie geloven we in de kracht van verbeelding gecombineerd met een duurzaam, kwaliteitsvol design. Onze Trixie drinkflessen zijn een prachtig voorbeeld van deze waarden. Paar enthousiaste klanten deelden hun mening.

Duurzaamheid

De fles is overduidelijk van goede kwaliteit en gemaakt van stevig materiaal. Zelfs na enkele keren te vallen is er niets te zien.

Laïla
Mama van Zayd (2j)

"Ik ben het meest tevreden over het materiaal. Ze kan perfect tegen een stootje! Wij zijn oprecht tevreden en raden ze zeker aan!"

Kim A

"Ik was de fles met de hand af, de vaatwas heb ik niet gebruikt hiervoor. De print blijft zeer mooi, hij is nog volledig intact."

Silke

"De drinkbus lekt niet wanneer die gesloten is en de kleur blijft ook mooi na verschillende wasjes. Wij raden hem aan iedereen aan!"

Leen

Ergonomie

Hij kan zelf enorm gemakkelijk drinken aan de drinkbus want die is niet te zwaar.

Leen
Mama van Gust (2j)

"De drinkbus heel gebruiksvriendelijk, maar ook licht in gewicht en het koordje is ook geel praktisch zodat je de fles kan bevestigen."

Bo

"Het touwtje aan de hals zorgt ervoor dat hij de drinkbus overal mee naartoe neemt. De handige klept zorgt ervoor dat de kinderen er al snel zelfstandig van kunnen drinken. Wij zijn alvast fan! Op 1 september mag dit drinkbusje mee naar school."

Kim DL

"Ze kan het dopje makkelijk zelf openen en sluiten en in gesloten stand loopt er geen druppel uit. Blij ei hierzo, want veel minder kans op een natte boekentas. Tijdens het wandelen draagt ze de fles door het touwtje om haar arm."

Kim A

Ergonomie

Toen Rêverie de doos mocht openen begonnen haar oogjes al te fonkelen want Mr. Fox kent ze heel goed.

Kathleen
Mama van Rêverie (2 jaar)

"Ik vond de Trixie drinkfles super mooi op foto, na het ontvangen voldeed het uiterlijk dan ook aan mijn verwachtingen. Het heeft mooie kleuren en een toffe afbeelding. Het past volledig bij zijn Mr. Fox rugzakje maar de fles is ook te verkrijgen in veel andere leuke figuurtjes."

Silke

"Het is een super mooie drinkfles. Ik ben heel erg fan van de verschillende collecties van Trixie. Deze drinkfles is een mooie aanvulling op onze spulletjes."

Charlotte

"Toen mijn dochtertje het pakketje opende was ze dadelijk verliefd op het mooie design van Mrs. Rabbit en de zacht roze kleur. Ze vroeg dan ook dadelijk om hem met water te vullen. Die aanzet tot drinken vond ik super, want dat verliep de laatste tijd ook weer moeizamer."

Kim A

Algemene score