slabben

Een slabbetje voor elk kleintje!

Bescherm de kleding van je kindje met een leuk slabbetje.  Er is een leuke collectie slabbetjes voorzien met de print jouw favoriete dierenvriend. Er is keuze uit 6 diertjes om mee aan tafel te gaan. 

Er zijn ook slabbetjes zonder dierenvriend, die beschikbaar zijn in de verschillende Trixie collecties: prints, ribble, bliss, diamond en stripes.  

De bandana bib is net groot genoeg om de kleren van je kleintje te beschermen en voegt een vrolijke toets toe aan hun outfit. De bandana bib is ook beschikbaar in alle verschillende Trixie collecties.  

De slab XL is een grote, zacht slab met een leuk streepjes-detail en is uitgewerkt in prachtige kleurensets.  Elke set bevat 2 slabben in een verschillende kleur. De slabben zijn voorzien van touwtjes, waardoor ze perfect passen voor zowel baby’s als kleuters.  

Om de look helemaal af te maken, kan je deze mooie slabben combineren met het eetgerei uit bioplastic. De kleuren van de slabben en het eetgerei zijn mooi op elkaar afgestemd met een prachtige tafelaankleding als resultaat. Er zijn 4 verschillende kleursets beschikbaar.

Een slab uit badstof vangt alles op dat je kleintje morst

Onze slabbetjes bestaan uit twee lagen stof, een laag katoen met daaronder een laag badstof. Heel absorberend en gemakkelijk schoon te maken in je wasmachine. Klaar voor etenstijd! 

36 out of 55 producten
Load more products