tafelgerei

Leuk peuter bestek en servies uit de duurzame materialen!

Etenstijd is nu dubbel zo leuk met ons kleurrijke assortiment siliconen en plantaardig peuter bestek en servies! Met deze vrolijke dierenbende en fleurige kleuren aan tafel wordt elke maaltijd een feest.  

Het assortiment siliconen eetgerei bestaat uit een bord, kom, beker, lepel en sippy cup. Alle items zijn verkrijgbaar in verschillende leuke dieren, die niet kunnen wachten om een heerlijke maaltijd met jou en je familie te delen! 

Silicone is een materiaal dat niet breekt en mag gebruikt worden in de magnetron, vaatwasser, vriezer en oven. De 100% food grade siliconen voldoen aan alle Europese veiligheidsnormen.  

Het assortiment plantaardig eetgerei bestaat uit een bord, kom, beker, lepel en vork. Elk product is beschikbaar in een set, die bestaat uit twee verschillende kleuren die mooi bij elkaar passen. Zo creëer je een gezellige sfeer aan tafel!  

Plantaardig plastic, ofwel PLA, is gemaakt van hernieuwbare, biologische hulpbronnen in plaats van aardolie. Het materiaal is recyclebaar en biologisch afbreekbaar onder industriële omstandigheden. Het is LFGB proof en bevat geen BPA of melamine.

Handige besteksets en servies voor kinderen

De prachtige kleurencombinaties en vrolijke dieren van de besteksets en servies brengen een sprankeltje fantasie op tafel. Alle items zijn slim ontworpen en doordacht, zodat elk product de verbeeldingskracht stimuleert en functioneel aan alle eisen voldoet.  

Het bord heeft een hoge rand om het opscheppen van eten makkelijker te maken voor kleine kinderen.  

De brede handvatten op de kom zijn handig bij het voeden van je kleintje of komen goed van pas als kinderen de kom zelf gaan vasthouden.  

De tuitbeker is het perfecte item om de overgang te maken tussen een fles en een open beker. De gewone beker heeft het perfecte formaat voor peuters en kleuters.  

De handige bestek sets zijn perfect om kinderen zelfstandig te laten eten, peuters te leren eten en baby’s vast voedsel te geven. 

By clicking 'Accept All' you consent that we may collect information about you for various purposes, including: Functionality, Statistics and Marketing