drinkflessen

Een vrolijk diertje op de drinkfles van jouw kinderen!

Deze speelse drinkflessen zijn een must have wanneer je de deur uitgaat met kinderen. Met keuze uit verschillende vrolijke diertjes, vindt elk kleintje zijn favoriete kameraad om er op uit te trekken!

Een duurzame waterfles waarmee jouw kinderen op ecologische wijze de dag doorbrengen

De waterfles is gemaakt uit roestvrij staal en vormt zo het perfecte, duurzame alternatief voor wegwerp plastic flesjes. Het materiaal is licht, goed bestand tegen elke slag of stoot en geeft geen giftige stoffen af aan het water.

Door de eenvoud in design, is de drinkfles van jouw kinderen makkelijk schoon te maken. Gebruik een flessenborstel, warm water en wat afwasmiddel.

Een speelse drinkfles voor zowel peuters en kinderen

Elke drinkfles met een vrolijk dierengezichtje is beschikbaar in 2 maten en is dus zowel geschikt voor peuters als kinderen. De kleine fles heeft een inhoud van 350ml, de grote 500ml. Beide flessen hebben een slank design zodat de fles goed ligt in kleine kinderhandjes en makkelijk weggestoken kan worden in de rugzak of boekentas. 

Deze drinkfles voor peuters en kinderen is volledig lekvrij. De handige dop is zo ontworpen dat kleine handjes hem gemakkelijk kunnen openen en sluiten. Iedere fles is voorzien van een touwtje waarmee je de fles makkelijk kan dragen of vasthangen in een rugzak.

Je drinkdop kwijt? Koop een nieuwe zodat je je drinkfles kan blijven gebruiken! 

De handige dop met drinktuit is zo ontworpen dat kleine handjes hem gemakkelijk kunnen openen en sluiten. Iedere dop is voorzien van een touwtje waarmee je de drinkfles makkelijk kan dragen of vasthangen aan een rugzak. De dop past op beide maten van fles, 350ml en 500ml.