pyjama Trixie

#summerwithtrixie

Neem je favoriete dierenvriendjes mee op jouw vakantie 

Nieuwe collecties

Niet te missen

New collections
27/02/2023

New collections

Are you expecting a little miracle and are you looking for must-haves for your birth list? Trixie has everything you need for bath time, bed time, play time, dinner time or on the road. With Trixie, you can create a warm nest to welcome your little one.

Jouw ultieme geboortelijst
9/02/2023

Jouw ultieme geboortelijst

Check, check, check! Vind jij checklists ook zo handig? Wij hebben er een paar die jou kunnen helpen bij de komst van jouw kleine spruit.

Van plastic afval tot oneindig veel mogelijkheden

Van plastic afval tot oneindig veel mogelijkheden

Een van onze kernwaarden bij Trixie is duurzaamheid. We werken er dagelijks aan om de cyclus te vervolledigen en verantwoordelijk en toegewijd te zijn in het veiligstellen van de toekomst van onze planeet. Ze moet namelijk nog een hééél lange tijd meegaan

Lees meer
A blissful way of life

A blissful way of life

Een dromerige en levendige harmonie van kleur! Het speelse gebreid speelgoed ontspant, relaxt en prikkelt pasgeborenen. Hun kleine vingertjes zullen eindeloos veel genieten van het ontdekken van de kleine details en de verschill

Lees meer

Lees de nieuwste blogs

Sun's out, mum's out
22/05/2023

Sun's out, mum's out

De zon piept al geniepig door de gordijnen want ja hoor, ze zijn daar! De zomerse dagen, vol eindeloos speelplezier en waar pur genieten centraal staat. Om er écht een zorgeloze zomer van te maken, mogen we één ding niet vergeten: ZONNEBESCHERMING!

lees meer
Guestblog healthy lifestyle
26/03/2023

Guestblog healthy lifestyle

"Let's be Fit & Awesome, all together" is het motto van Laura. Tijdens de zwangerschap van vik vond ze het heel belangrijk om een ook dan een gezonde levensstijl aan te houden. Benieuwd hoe ze dit deed? Hieronder deelt Laura haar 5 gouden tips!  

lees meer
 5 vragen aan @snugglesanddreams
15/03/2023

5 vragen aan @snugglesanddreams

Via Instagram kregen jullie de kans om 5 vragen te stellen aan baby- en kinderslaapcoach, Nathalie Schittekatte. Heb jij een moeilijke slaper, benieuwd naar het ideale slaappatroon of op zoek naar andere tips? Lees dan snel verder!

lees meer

Shop de nieuwste items

Schrijf je in voor de nieuwsbrief
& ontvang 15% welkomskorting

Zo ben je ook op de hoogte van onze
nieuwste producten en speciale acties.

Laat je verbeelding tot leven komen op Instagram

By clicking 'Accept All' you consent that we may collect information about you for various purposes, including: Functionality, Statistics and Marketing