knuffeldoekjes

Deze knuffeldoekjes zijn het perfecte vriendje voor de allerkleinsten!

De knuffeldoekjes hebben en zacht en vriendelijk gezichtje waar je al je eerste avonturen mee kan delen! Jouw kind wordt overal en altijd vergezeld, want deze dierlijke knuffeldoekjes doen niets liever dan met jouw kleintje cocoonen. Baby’tjes kunnen rustig in slaap doezelen met het zachte doekje en knuffelhoofdje uit 100% biologisch katoen aan hun zijde. Klinkt als een droom, niet?

De knuffeldoekjes zijn beschikbaar in verschillende kleuren en designs! Denk maar aan onze favoriete dierenvriendjes, gebreide knuffeldoekjes, en de koala en kangoeroe in de rustgevende bliss kleuren.

Een fopspeenknuffel die je kleintje nooit uit het oog verliest!

Via de handige knoop kan je de fopspeen van je kleintje aan zijn trouwe doudou hangen! Hierdoor zijn de twee trouwe kompanen onafscheidelijk doorheen de dag en nacht.

Het kleine zakje vooraan het fopspeenknuffel zorgt ervoor dat je de fopspeen altijd veilig kunt opbergen. Hierdoor houdt de trouwe doudou van je kleintje de fopspeen veilig bij tot het volgende knuffelmoment! 

Ontdek ook onze fopspeenhouder die je met een houten clip aan de kleertjes van je kleintje kan bevestigen. Beschikbaar in verschillende kleurtjes en prints!