peuter rugzakken

Een handige rugzak voor peuters en kleuters

Onze handige en leuke rugzakjes zijn helemaal uitgedost met een efficiënte ontwerp. Ze zijn voorzien van grote hangers aan de ritsen voor makkelijk open en sluiten en een naam tag aan de binnenzijde.

Vooraan is een zakje met rits voorzien om kleine spulletjes in op te bergen. De borst gesp,  aanpasbare schouderriempjes, praktische formaat en lichtgewicht zorgen ervoor dat je kleintje voorzien is van optimaal draaggemak.

Onze vrolijke dierenvrienden staan paraat om samen met kleine peuters en grote kleuters een tripje te maken naar het zwembad, sport- en speelkamp, of om  de speelplaats te ontdekken! Ontdek de hele reeks in alle verschillende dieren.

De ideale schooltas voor peuters en kleuters

De ideale schooltas om je kleintje met een goed gevoel naar de kleuter -of peuterklas te zien vertrekken.

Ze zullen zonder twijfel met veel trots hun pennenzak, lunchtas en waterflesje met het design en print van dezelfde dierenvriend inpakken om naar school te vertrekken.

Zoek je eerder een andere rugzak, maar met dezelfde dieren prints? Ontdek onze mini rugzakken, boekentassen,  turnzakken en weekendtassen! 

By clicking 'Accept All' you consent that we may collect information about you for various purposes, including: Functionality, Statistics and Marketing