boekentassen

Een kleuterboekentas met oog voor detail

Met heel wat oog voor detail en de noden van je kind in gedachten ontwierpen we deze kleuterboekentas. We zorgden voor het ultieme draaggemak door de boekentas te voorzien van verstelbare schouderriempjes en verzekerden dat je kleuter helemaal alleen zijn of haar boekentas kan openen door de vernuftige sluitingen.

Een hippe boekentas voor je kleuter!

Op zoek naar een leuke boekentas? Wel, je kan je zoektocht staken! Onze kleuterboekentassen zullen je verbazen dankzij hun handige formaat, uitstekende pasvorm en verrassende duurzaamheid. De ideale boekentas om je kleintje met een goed gevoel naar de kleuterklas te zien vertrekken. Onze vrolijke dierenvrienden staan paraat om samen met kleine peuters en grote kleuters de speelplaats te ontdekken! Ontdek de hele reeks in alle verschillende dieren.

Een boekentas voor peuters en kleuters

Zowel peuters als kleuters, jongens als meisjes, zijn dol op hun favoriete dierenvriendjes. Ze zullen zonder twijfel met veel trots hun pennenzak, lunchtas en waterflesje met het design en print van dezelfde dierenvriend inpakken om naar school te vertrekken. Zoek je eerder een andere rugzak, maar met dezelfde dieren prints? Ontdek onze mini rugzakken, rugzakken, turnzakken en weekendtassen.