pennenzakken

De vrolijke dieren reeks als pennenzak voor kinderen

De dierenvrienden kijken er al naar uit de leukste creaties te maken samen met je kind. Kinderen kunnen al hun pennen, potloden en ander teken- en knutselgerief een veilig plaatsje geven in de vrolijke pennenzakken. Bij elke print is een bijhorende rugzak beschikbaar om die allereerste schooluitrusting compleet te maken.

Twee leuke kinderpennenzak-modellen voor dubbel teken- en knutselplezier

Met de rechthoekige platte pennenzakken heb je een goed overzicht over al je pennen, potloden of stiften. Er past ook gemakkelijk een schaar, meetlat of gom bij in. In de langwerpige pennenzakken kan je al je knutselspulletjes kwijt.

Alle kinderetui kleuren passen mooi samen

Je kan dus naar hartenlust dieren combineren en zo leuke kleurenpaletten creëren. Kies bijvoorbeeld een ander diertje voor je stiften, dan voor je kleurtjes om zo snel de juiste kinderetui te vinden tijdens het knutselen! Heb je een favoriete dierenvriend? Dan kunnen kinderen ook een rechthoekige en langwerpige etui van dezelfde dierenvriend kiezen om je verschillende teken- en knutselgerief uit elkaar te houden.

Een speelse pennendoos speciaal ontworpen om deel te nemen aan de creativiteit van kinderen!

Kinderen kunnen door het grote rondje aan de rits de pennenzak vlot open- en toedoen. Hierdoor zit al hun teken- en knutselgerief altijd veilig opgeborgen!