muziekmobielen 

Een muziekmobiel als onderdeel van de routine van je baby

Muziek heeft een gunstig effect op de ontwikkeling van je baby. Het kalmeert je kleintje en biedt hen een houvast tijdens elk ritueel. Baby's houden van routine, het geeft hen een veilig en vertrouwd gevoel. Voeg daarom een herkenbare muziekmobiel toe aan je bedtijdritueel, ze zullen al snel het zachte muziekje associëren met slaap. Positieve associaties helpen je kindje makkelijker rust te vinden. 

Een favoriet muziekspeeltje voor elke baby 

Onze muziekspeeltjes zijn beschikbaar in verschillende kleuren en designs! 

Je favoriete dierenvriendjes zijn natuurlijk van de partij! Het speelse design in combinatie met een spiegeltje op de achterkant en de rustgevende muziek, brengen je kleintje tot rust na een drukke dag.

Daarnaast zijn er ook de muziekspeeltjes in de vorm van een hart en een ster, beschikbaar in verschillende kleuren bliss, ribble, diamond en grain. Deze rustgevende muziekspeeltjes laten je kindje zachtjes inslapen op de deuntjes van 'Baby mine' van de disneyfilm Dumbo. Wie wil nu niet dromen met een slaapliedje van Disney? 

Mr. Heron, Mr. Whale en Mr. Camel van de gebreide speelgoed collectie zijn ook beschikbaar als muziekspeeltje en verwennen je kleintje ook nog eens met hun zachtheid en puurheid.