rammelaars 

Rammelaar

Er valt heel wat te beleven met onze rammelaars. De verschillende leuke vormen, geluidjes en materialen, zoals fijne stoffen uit 100% biologisch katoen en FSC © gecertificeerd hout, houden je baby'tje met veel plezier zoet. 

Sommige kindjes gebruiken onze rammelaars als knuffel, andere als speeltje, knuffeldoekje of bijtring.

Kan jij kiezen uit ons leuk assortiment aan rammelaars?

De rammelaars van 100% FSC © gecertificeerd beukenhout zijn beschikbaar in verschillende diertjes & vormen: rond, halfrond en langwerpig. 

Zelfs de kleinste vingertjes kunnen de rammelaar in ringvorm vastnemen. De zachte knuffel met knisperpapier zorgt voor uren entertainment. Beschikbaar in onze dierenvrienden en in de kangoeroe en koala in de rustgevende bliss kleuren.  

Onze zachte armband rammelaar houdt je baby een hele tijd bezig dankzij de vele geluiden die het maakt bij elke beweging.  

De rammelaar en squeaker in de look van onze trouwe vriendjes giraf of konijn, rammelt gezellig en piept vrolijk als je kleintje erop duwt. Met zijn lange nek is hij ook ideaal voor kleine babyhandjes om vast te grijpen.

De rammelaars uit onze gebreide speelgoed collectie, beschikbaar als Mr. Heron, Mr. Whale en Mr. Camel, verwennen je kleintje met hun zachtheid en pure kleuren! Heel leuk om deze pure kleuren te combineren met andere productjes uit hetzelfde kleurenpallet!  

36 out of 45 producten
Load more products