knuffels

Onze dierenvrienden komen tot leven als zachte knuffel van biologisch katoen!

Ze staan te popelen om te knuffelen met jouw kleintje. Het beste speelkameraadje overdag, een zachte vriend 's nachts en de perfecte troost op eender welk moment.  

Deze knuffels zijn uniek door het gebruik van duurzame stoffen in combinatie met onze vrolijke, kleurrijke dieren. De knuffels zijn gemaakt van 100% biologisch katoen met GOTS certificaat. Je kan er dus zeker van zijn dat deze speelkameraden geen enkele schadelijke stoffen bevatten. Aangezien we duurzaamheid voorop zetten, hebben we hun buikjes zijn gevuld met 100% gerecycleerd polyester. Deze zachte vulling geeft de dieren hun grappige, kenmerkende uitstraling. 

Je kan kiezen uit een hele reeks dieren, die allemaal beschikbaar zijn in een kleine (26 cm) en grote (38 cm) versie. De knuffels hebben veel expressie doordat je hun leuke lijf en flexibele armen en benen in de zotste posities zetten. Ze zijn niet alleen leuk om mee te knuffelen, maar ogen ook mooi in de kinderkamer. Combineer de knuffels met decoratie van hetzelfde diertje of bijpassende kleuren.