Voor elk speelmoment

Spelenderwijs groeien

Een wereld van oneindige verbeelding op elke leeftijd 

Met het speelgoed van Trixie komt de verbeelding van je kindje echt tot leven.  Van pasgeborene tot kleuters, kinderen zijn gefascineerd door alles om hen heen.  Met het juiste speelgoed beleven ze nog meer plezier en kan je hun vaardigheden stimuleren en ontwikkelen

Ontdek een gids voor eindeloos speelplezier
tijdens elke ontwikkelingsfase van je kind

klik op de juiste leeftijd

vaardigheden

ontdek onze duurzame aanpak


organisch katoen

Al onze knuffels zijn gemaakt van 100% biologisch katoen. Deze hoogwaardige stoffen zijn buitengewoon zacht en bestand tegen veelvuldig wassen, met behoud van kwaliteit en kleur. Aangezien ze van duurzame oorsprong zijn, bevatten ze geen giftige stoffen en zijn ze allergievriendelijk.

 


FSC® hout

Al het kartonnen speelgoed van Trixie draagt een Forest Stewardship Council certificaat (FSC®). Dit label garandeert dat de bosbouw ecologisch verantwoord gebeurt en dat het hout afkomstig is van bossen die verantwoord worden beheerd en maatschappelijk voordelig, milieubewust en economisch levensvatbaar zijn. Dat sluit perfect aan bij onze visie van verantwoord speelgoed voor  onze kinderen!

 


FSC® karton

Net als ons houten speelgoed dragen ook de kartonnen boeken en spellen van Trixie het FSC®-label. Dat betekent dat er uitsluitend materialen worden gebruikt die afkomstig zijn uit duurzaam beheerde bossen, op maatschappelijk verantwoorde manier. Zo ondersteunen we duurzame landbouwpraktijken, de bescherming van de rechten van werknemers en het behoud van het milieu.

 


kindvriendelijke verf

Voor alle producten van Trixie wordt uitsluitend veilige verf gebruikt. Voor het houten speelgoed maken we gebruik van verf op waterbasis, en de verf voor onze kartonnen producten is gemaakt op basis van soja-inkt. Beide zijn onschadelijk en veilig voor kinderen, zodat ze zonder zorgen onze producten kunnen vasthouden, aanraken en erin bijten.