petten

Een duurzame, beschermende en speelse kinderpet

Deze kinderpetten vormen de perfecte bescherming voor jouw kleintje op een zonnige, zomerse dag! De klep vooraan houdt de zon uit het gezicht van je kind. De flapperende oortjes en de speelse kleuren maken iedereen op slag goed gezind.

Deze petten zijn gemaakt van een katoenmix van 50% gerecycled katoen en 50% katoen. Door gebruik te maken van gerecycled katoen, willen we textielafval reduceren door het opnieuw te gebruiken.

Om de kwaliteit en het duurzame karakter van onze producten te garanderen, wordt het gerecyclede katoen gecombineerd met gewoon katoen. Zo krijgen we een kwalitatief product dat jarenlang kan worden doorgegeven aan broers, zussen en/of vrienden!

Een beestige kinderpet voor jongens en meisjes

De maat van de kinderpetten kan worden aangepast door de klittenband aan de achterkant te verstellen. Elke zonnepet is in 3 maten verkrijgbaar en je kunt kiezen uit veel verschillende diertjes, waarbij de print, kleur en flapperende oortjes volledig aangepast zijn aan het diertje! Dit maakt de kinderpetten geschikt voor zowel jongens als meisjes. Wie neemt je kleintje mee op een zomerse dag: Mr. Fox, Mr. Polar Bear, Mr. Lion, Mrs. Elephant of Mrs. Rabbit?