pyjama's

Kinderpyjama’s die doen dromen!

Onze kinderpyjama collecties laten je kleintje wegdromen in een grote keuze kleuren en prints. De leuke prints zijn zelfs verspreid over de hele pyjama.

Je kleintje geniet van dromerige avonturen samen met diertjes als de groovy giraffe, brave bear en de playfull pup! Met de lemon squash of tiny turnip is je kleintje de hele nacht zoet. Een dromerige uitstap naar de zon of de bergen? Met de sunny spots en mountains is het allemaal mogelijk! 

Een pyjama voor elk seizoen, voor jongen en meisjes!

Onze 2-delige lange en korte kinderpyjama’s zorgen voor een goede afwisseling tussen de zomer en winter, bij zowel jongens als meisjes.

Met deze pyjama uit twee delen straalt jouw kleine ster ook 's nachts! In de zomer kunnen meisjes zelfs spelen met hun dromerige vriendjes in hun favoriete slaapkleed. 

De kwaliteitsvolle stof absorbeert goed en doorstaat het vele wassen, waardoor je kleintje een tijdje zoet.

Onze kinderpyjamas zijn gemaakt van 100% biologisch katoen, een kwaliteitsvolle stof die goed absorbeert en het vele wassen doorstaat. Goed voor oneindig veel dromen.

By clicking 'Accept All' you consent that we may collect information about you for various purposes, including: Functionality, Statistics and Marketing