Stapeltoren 

Leerrijk stapelbaar speelgoed

De basis van de houten stapeltoren wiebelt, wat een extra uitdaging vormt tijdens het stapelen! Deze stapelaar verbetert de hand-oog coördinatie en stimuleert de fijne motoriek, terwijl kinderen spelenderwijs verschillende vormen en kleuren leren herkennen. 

De houten stapeldieren dagen het ruimtelijk inzicht en de coördinatie vaardigheden van kinderen uit, doordat je kleintje deze moeten stapelen zoals weergegeven op de kaarten. 

Het doel van de stapelbare duikelaar is om alle elementen in de juiste volgorde te stapelen, met het hoofd bovenaan. Dit stapelbaar speelgoed stimuleert de fijne motoriek en het logisch denken en is een leuke manier voor je kleintje om verschillende materialen, texturen en geluiden te leren kennen.

De verschillende thema’s aan elke kant van de 10 kleurrijke stapelblokken bieden speelse manieren om bij te leren! Zo kan je kleintje de blokken stapelen, een leuke dierenpuzzel maken, de blokken op grootte sorteren, leren tellen of voorwerpen benoemen! 

Duurzaam stapelspeelgoed

De houten stapelspeelgoed, zoals de houten stapeltoren en houten stapeldieren, zijn gemaakt van hoogwaardig 100% FSC © gecertificeerd beukenhout. Alle verven zijn op waterbasis en veilig voor baby's. De stapelblokken zijn gemaakt van sterk FSC© karton en zijn bedrukt met soya inkt.