zonnehoedjes

Speel de hele zomer lang veilig in de zon met een zonnehoedje op

We houden van de zomer! Elk moment van de dag buitenshuis doorbrengen, naar hartelust buiten spelen en ontdekken. Een heerlijke boost aan vitamine D doet wonderen voor je gemoed.

De huid van je kleintje is echter nog heel kwetsbaar en helemaal nog niet zo goed bestand tegen de zon. De ultraviolette stralen kunnen nog heel gemakkelijk door hun huid dringen en daar schade nalaten. Zoek daarom vaak genoeg de schaduw op, smeer je kindje zorgvuldig en frequent in en bescherm hun hoofdje zeker met een zonnehoedje.

Een fleurig zonnehoedje voor jongens en meisjes, kindjes en baby’s!

Je kindje of baby op een aangename manier beschermen tegen schadelijke zonnestralen en warmte, dat doe je met een comfortabel zonnehoedje. Een absolute must om altijd mee te hebben tijdens de warmere zomerdagen.

Onze zonnehoedjes zijn gemaakt uit ademend biologisch katoen en hebben een brede band, waardoor de ogen ineens ook beschermd zijn.

Zowel baby’s als kindjes hebben bescherming nodig tegen de zon. Onze zonnehoedjes voor baby's en kindjes zijn verkrijgbaar in de volgende maten: 3 maand, 6 maand, 12-18 maand, 24 maand en 36 maand. Het handige lintje rond de kin zorgt ervoor dat het hoedje zonder problemen op zijn plaats blijft zitten, waardoor het ravotten en spelen zeker niet in de weg zal staan.

Veel zomers plezier gewenst!