Dit prachtig gebreide muziekmobiel betovert elk kleintje

Onze dierenvrienden waken over je kleintje bij het slapen gaan en zorgen ervoor dat hij of zij zachtjes kan indommelen. Gecombineerd met vrolijke, pluizige pompons en houten ring, vormt dit muziekmobiel de eyecatcher in elke kinderkamer.

Het muziekmobiel is verkrijgbaar in 3 verschillende diertjes die elk hun eigen unieke kleurcombinaties hebben: Mr. Heron, Mr. Whale en Mr. Camel. De diertjes zijn gemaakt van biologisch katoen in combinatie met een vulling van gerecycled materiaal. Geschikt vanaf de geboorte en eenvoudig te bevestigen aan het kinderbed of de box.

Een kleurrijk muziekspeeltje die past in een samenhangend geheel

Het genuanceerde kleurenpalet van dit muziekspeeltje is afgestemd op de Bliss collecties, zodat ouders deze reeks prachtig kunnen combineren tot een harmonieus geheel. De prachtige kleuren van dit muziekspeeltje worden ondersteund door rijke gebreide texturen en de pompons en vormen zo een mooie toevoeging aan je interieur. Baby's genieten van de verschillende texturen die ze met hun vingertjes kunnen ontdekken. De combinatie van al deze eigenschappen resulteert in een assortiment met een perfecte balans tussen de wensen van ouders en de behoeften van hun baby.