voertuigen

De allereerste stapjes samen met het houten trekspeelgoed

Onze leuke dierenvriendjes begeleiden je kleintje bij zijn allereerste stapjes! Met het katoenen koord trekken kinderen hun favoriete dier of diertjes mee tijdens een wandeling.

De opening in het midden maakt het voor kinderen gemakkelijk om het speelgoed vast te pakken en rond te duwen. Het houten trekspeelgoed is gemaakt van 100% FSC © gecertificeerd hout. Alle verven zijn op waterbasis en veilig voor baby's. Alle verf op dit product is op waterbasis, veilig voor kinderen en niet giftig.  

Heeft je kleintje een favoriete dierenvriend? Laat hen met hun tweetjes op avontuur gaan dankzij het houten trekdiertje. 

Indien je niet kan kiezen tussen de verschillende diertjes, kunnen alle dieren mee op stap! Op de houten dierenbus, houten dierentrein en houten dierentruck kunnen meerdere passagiers aan boord, wat voor uren rollenspel plezier zorgt! Je kan ook meerdere trekdiertjes combineren, die in de hoogte stapelbaar zijn, wat voor een extra uitdaging zorgt om alle diertjes samen vooruit te duwen.