Join de Trixie Tribe en help
onze producten te verbeteren

Dagelijks maken we allemaal keuzes om de speelplaats van onze (toekomstige) kinderen te waarborgen. Daarbij maken wij ook steeds belangrijke keuzes bij het ontwerpen van producten zodat jullie steeds kunnen genieten van de leukste nieuwigheden. Onze droom is natuurlijk dat die producten 100% aansluiten bij jullie wensen en noden en daarom hebben we jou nodig! Wij zijn op zoek naar mensen die onze nieuwigheden willen evalueren, ons willen helpen in de zoektocht naar vernieuwing en ons inzicht geven in de noden van jou & je kind.

Ben jij de geschikte kandidaat voor onze Trixie Tribe

Wat kan je verwachten als Trixie Triber?

Als trouwe Triber help jij mee ons merk en onze producten uitbouwen. Jouw mening is hierbij van cruciaal belang zodanig dat wij onze producten kunnen optimaliseren voor we deze op de markt lanceren.

Op regelmatige basis zal je een uitnodiging ontvangen om kennis te maken met onze nieuwigheden of om deel te nemen aan een survey. Je kiest natuurlijk zelf of je interesse en/of tijd hebt om deze nieuwe producten te beoordelen. Af en toe zal je ook de mogelijkheid krijgen om de producten te ontvangen en uit te testen.   

Hierbij vul je dan de enquête in en zorgen wij ervoor dat jouw eerlijke feedback op een correcte manier wordt verwerkt. Deze feedback nemen we mee voor verdere ontwikkelingen. Natuurlijk niet onbelangrijk, in ruil zal je verrast worden met een cadeautje!
 

Belangrijk om te weten:

Alle informatie die je van ons ontvangt is confidentieel. We vertrouwen jou onze toekomst toe en daarbij komt heel wat confidentiële informatie bij kijken. Deze mag dus niet gedeeld worden met vrienden/familie of via social media. We verwachten discretie over onze nieuwe producten, nieuwtjes en marketingcampagnes, zo blijft het voor iedereen een verrassing. Natuurlijk is dit ook wederzijds en zullen wij ook jouw gegevens nooit doorgeven aan derden. De informatie zal alleen gebruikt worden om onze producten en campagnes te verbeteren.