dekbedovertrekken ledikant

Peuterdekbedovertrek

Het gevoel van tussen verse lakens te kruipen als je gaat slapen valt haast niet te beschrijven, hemels! Voeg een vrolijke toets toe aan je kinderkamer met een van onze kleurrijke peuterdekbedovertrekken.  Steeds verkrijgbaar met bijpassende kussensloop.

In ons uitgebreid gamma vind je een bedlaken op maat van een kinderbedje of ledikant (100x140 cm) en een eenpersoonsbed (140x200 cm).  

Een dekbedovertrek voor elke peuter en baby

Ook voor je baby hebben we leuk bedtextiel in al onze unieke collecties, ideaal voor het park (80x80 cm). Voor heerlijke dutjes omringd door het zachtste beddengoed. Onze dekbedovertrekken voor je peuter of baby zijn verkrijgbaar in alle originele Trixie collecties, zowel kleurrijk en uniek, als subtiel en tijdloos. 

Een biologisch dekbedovertrek voor je peuterbed

Nestel je kindje met een gerust hart in een Trixie dekbed, gemaakt uit 100% verantwoord biologisch katoen. Al onze producten zijn gemaakt met de gevoelige kinderhuid in gedachten. Ook met ons beddengoed kan je op beide oren slapen. Zoete dromen gegarandeerd. 

Een dekbedovertrek voor je kinderen en zo veel meer!

Naast dekbedovertrekken hebben we ook een laken, ledikant deken of wiegdeken in ons assortiment. Neus zeker eens door ons uitgebreid aanbod aan beddengoed en laat je verrassen door onze originele ontwerpen.