bandana slabben

Een vrolijk bandana slabbetje

We kennen ze allemaal wel, die lieve bubbeltjes die onze kleintjes maken. Heel schattig om te zien, maar moeilijk om hun kleren steeds droog te houden. Daar vonden wij een handige én leuke oplossing voor: het bandana slabbetje. Het is net groot genoeg om de kleren van je kleintje te beschermen en voegt een vrolijke toets toe aan hun outfit.

Gebruik de bandana bib on the go of thuis aan tafel! Met deze bandana slab hou je de kleertjes ook onderweg droog. Dankzij de drukknop die je in twee posities kan gebruiken, gaat de de bandana ook extra lang mee.

Een duurzaam kwijlslabbetje

Onze kwijlslabbetjes bestaan uit twee lagen stof: katoen en badstof. Bovendien kan je met een gerust hart voor onze bandana slab kiezen, want ook hier kiezen we met volle overtuiging voor 100% biologisch katoen en geven we de gevoelige huid van je kleintje alle zorg die hij verdient.

Kies een zeverslabbetje die past bij je look!

De bandana zeverslabbetjes zijn beschikbaar in alle Trixie collecties: prints, ribble, bliss, diamond, pure en stripes. We hebben ook slabbetjes in het design van je favoriete dierenvriend en slabbetjes die ook beschikbaar zijn in de verschillende Trixie collecties. Zit je met een grote morser? Dan is de slab XL jouw ideale vriend aan tafel!