Wagenspanner 

Een activiteitenspiraal met diertjes en fluffy pompoms

Joepie, binnen de gebreide speelgoed collectie zijn Mr. Heron, Mr. Camel en Mr. Whale beschikbaar als activiteitenspiraal. Deze collectie van gebreid speelgoed straalt rust en puurheid uit.

De reeks is bedoeld om pasgeborenen te vermaken en te ontspannen.

De diertjes zijn gemaakt van biologisch katoen in combinatie met een vulling van gerecycled materiaal. Ze vergezellen je kleintje tijdens elke uitstap en stimuleren op een speelse manier de eerste hand-oogcoördinatie van je kleintje. 

Met de 2 houten clips kan je de activiteitenspiraal bevestigen aan beide kanten van de kinderwagen. De clips beschadigen je kinderwagen niet, maar klemt de stof gewoon vast.  

Een speelspiraal vol leuks en leerrijks

De combinatie van zwevende fluffy pom poms en zachte diertjes biedt een waaier aan activiteiten en maakt van elke autorit of wandeltocht een avontuur! De uitnodigende elementen van het speelspiraal nemen de zintuigen van je kleintje mee op een ontdekkingstocht en zorgen voor urenlang vermaak. 

Combineer deze speelspiraal met andere bliss producten om een uniek kleurenpalet te creëren: bliss olive, bliss rust, bliss blue.

Krijgt je kleintje geen genoeg van speelspiraaltjes? Ontdek dan ook onze activiteitenspiraal die mooi krult rond elk bedje, babystoel, autostoel, kinderwagen, of park!