bodies

Vrolijke en handige baby body’s 

Lekker vrolijk en voor elk wat wils maken onze baby body's elk slecht humeur zo weer ongedaan. Onze rompertjes zijn voorzien van drie drukknoopjes om van aan-en uitkleden kinderspel te maken. Verschoon zonder enig probleem de luier van je kleintje. Ook heeft onze body die typische overslag halssluiting, die ervoor zorgt dat je hem zonder gevecht over het hoofd van je kindje krijgt.

Wist je dat deze kenmerkende halssluiting nog een zeer vernuftige functie heeft? Dankzij de overslag kun je bij een luier ongelukje het rompertje helemaal afrollen langs de beentjes om hem zo onmiddellijk in de wasmand te gooien. Zo hoef je die vuile baby body helemaal niet meer over het hoofd van je kleintje te halen. Ziezo, als dat geen handig weetje is. 

Rompertjes van biologisch katoen

Heerlijk zacht en veilig voor je baby's huid kozen we ervoor om enkel maar biologisch katoen te gebruiken in onze babykleding en kinderkleding. Een keuze die we vol overtuiging maken, met zorg voor de gevoelige huid van je kindje. Onze rompertjes gaan van maatje 50/56 tot 86/92.

Hippe babykleding

Naast rompertjes met korte en lange mouwen hebben we ook baby en kinder pyjama's en onesies met en zonder voetjes in ons assortiment babykleding. Voor elk moment of gelegenheid het passende kledingstuk.