houten puzzels

Houten puzzels voor uren leerrijk speelplezier

Bij het spelen met de leerrijke houten puzzels, houden onze de dierenvriendjes je kleintje graag gezelschap! De puzzels dagen de motorische en cognitieve vaardigheden van je kleintje op een speelse manier uit.  

De puzzelstukjes zijn dik waardoor ze gemakkelijk te hanteren zijn voor kleintjes. Ze stimuleren de fijne motoriek en leert kinderen over kleuren en dieren. Er kan op zoveel verschillende manieren gespeeld worden met de dierlijke puzzelstukjes, dat je kleintje urenlang pret beleefd in een eigen fantasiespel. 

Is je kleintje net begonnen met puzzels te ontdekken? dan is de houten babypuzzel de ideale eerste puzzel van je kleintje! Met de houten vormenpuzzel leert je kleintje al onze dierenvrienden kennen! Maak de gekste dieren combinaties met de houten combo dierenpuzzel. Pret gegarandeerd wanneer er plots een kroko-fant opduikt. 

Elke houten puzzel neemt je kleintje op een unieke manier mee op een leerrijke speelervaring. Ontdek ze allemaal.

De puzzels in hout nemen je kleintje mee op leerrijke en duurzame avonturen

De onderdelen van de houten puzzels zijn gemaakt van 100% FSC © gecertificeerd hout. Alle verven zijn op waterbasis en veilig voor baby's. Urenlang speelplezier op een veilige en duurzame manier.