slaapzakken

Baby slaapzakken voor elk seizoen

Bij ons kan je terecht voor originele baby slaapzakken en kinder slaapzakken voor baby'tjes vanaf newborn tot kindjes van 3 jaar oud. Zoek je een baby zomerslaapzak, tussenseizoen slaapzak of toch eerder een winter baby slaapzak? Wij hebben drie types slaapzakken in drie verschillende maten. Steeds verkrijgbaar in alle Trixie collecties, kleurrijk of eerder tijdlozer, voor elk wat wils.  

Zomer baby slaapzakken

De zomerslaapzakken voor baby’s met een TOG waarde van 0.8 worden gemaakt uit 100% biologische muslin of tetra stoffen. Deze aangename stof is heel ademend waardoor je kindje perfect beschermd is tegen de koele nacht maar er geen warmte wordt vastgehouden door de stof. Deze baby tetra slaapzakken zijn dus ideaal voor de warmere dagen van het jaar.

Winter baby slaapzakken

De winter baby slaapzakken met een TOG waarde van 2.3 zijn gevoerd met een fleece lining. Deze superzachte stof houdt je kindje lekker warm en geborgen tijdens de koudere dagen van het jaar.

Tussenseizoen slaapzakken

De tussenseizoen baby slaapzakken met een TOG waarde van 1.3 zijn gemaakt uit 100% biologisch katoen en zijn het hele jaar door de perfecte gezel. De voering uit badstof is lekker ademend en zorgt ervoor dat je kindje het niet té warm krijgt, maar houdt je baby'tje wel goed warm tijdens de frissere nachten. 

36 out of 72 producten
Load more products