Geïnspireerd door de eindeloze verbeeldingskracht van kinderen, creëert Trixie een wereld die verbeelding stimuleert. 

 

Bij Trixie staat de oneindige fantasie van kinderen centraal. Van baby tot tiener, kinderen hebben een grenzeloze fantasie die ze gebruiken om de wereld om hen heen te ontdekken. Met het uitgebreide assortiment van Trixie creëer je een warme thuis die de verbeelding ten volle laat floreren.

 

Onze waarden

onesie - Groovy Giraffe

Een warm nest


Waarin de verbeelding van je
kleintje tot leven komt

Met Trixie's uitgebreide collectie creëer je een warm nest om je kleintje te verwelkomen. Zorgvuldig geselecteerde kleuren en texturen resulteren in een reeks collecties die prachtig combineren en zowel ouders als kinderen aanspreken. Laat je inspireren door onze combinaties of mix en match zelf collecties tot ze perfect aansluiten bij jouw wensen.

Verbeelding en creativiteit


Koester infinite play

Geïnspireerd door de oneindige verbeelding van een kind, creëert ons breed assortiment producten een speelveld van waaruit verbeelding kan ontstaan. 

Bij Trixie zijn we gefascineerd door de eindeloze verbeelding van een kind. Van pasgeborene tot tiener, kinderen bezitten een immense fantasie, die ze gebruiken om de wereld rondom hen te ontdekken. Wij willen creativiteit, oneindig spelen en deze fantastische eigenschap koesteren en kinderen vergezellen in hun wereld van verbeelding en creativiteit, omdat het zo'n verrijkende ervaring is. 

 

sokken - Trixie

Respect voor de planeet


Duurzaamheid is key

Bij Trixie wordt duurzaamheid in de brede zin van het woord centraal gesteld en dit komt tot uiting in verschillende aspecten. Een diep respect voor de planeet is belangrijk, want de toekomstige planeet is de speelplaats voor de volgende generatie kinderen. Bij de ontwikkeling van een nieuw product wordt kritisch gekeken of het product ook daadwerkelijk aan de gestelde eisen en functies zal voldoen. Dankzij onze holistische aanpak staat Trixie garant voor duurzame en kwalitatieve producten, die zowel kinderen als ouders zullen aanspreken.