Van plastic
afval tot oneindig veel mogelijkheden

Duurzame regenjassen gemaakt van 40 plastic flessen




Een duurzaam project

Er is geen oneindige verbeelding zonder een oneindige speeltuin. Bij Trixie staat duurzaamheid in de brede zin van het woord centraal, en dat uit zich op verschillende vlakken. Als we bijvoorbeeld een nieuw product ontwikkelen, analyseren we eerst of het aan de noodzaak en functies zal voldoen. Aan de andere kant worden we gedwongen kennis te nemen van de dagelijkse realiteit...

Daarom hebben we met mensen rond de tafel gezeten, die ons het juiste advies konden geven over wat we met het afval in onze productiecyclus konden doen. Toen we te horen kregen over garens gemaakt van plastic afval - en dat met deze garens regenjassen konden worden gemaakt - was er meteen een link met ons project om onze speeltuin, onze planeet, te waarborgen. Wij vinden het heerlijk om buiten te spelen, op avontuur te gaan en de wereld te ontdekken. En er is geen betere manier om deze belofte na te komen dan een 100% gerecycleerde regenjas te maken.

 

 

 

 

 

 

Een van onze kernwaarden bij Trixie is duurzaamheid. We werken er dagelijks aan om de cyclus te vervolledigen en verantwoordelijk en toegewijd te zijn in het veiligstellen van de toekomst van onze planeet. Ze moet namelijk nog een hééél lange tijd meegaan. We willen onze stem, creatieve vaardigheden en troeven als merk gebruiken om van duurzaamheid een must te maken, in plaats van een nice to have. 

Een 100% gerecycleerd project is slechts één van de vele stappen die we zetten, en de eerste van nog vele andere waar we naartoe werken.

 

 

 

 

 

 

 


Vraag je je af hoe dit allemaal kan?
Mr. Crocodile toont je hoe het werkt…




Ontworpen voor echte avonturiers

De regenjassen zijn ontworpen voor echte avonturiers met een groot hart voor hun speeltuin. Ze hebben een grote ritssluiting, een naamlabel aan de binnenkant en grote zakken om alle schatten die ze onderweg vinden, te bewaren.

De regenjassen zijn verkrijgbaar in 7 kleuren. Ze passen mooi bij onze dieren Mr. Polar Bear, Mrs. Rabbit, Mr. Fox, Mrs. Elephant en binnenkort nieuw in het gamma; Mr. Crocodile, Mrs. Mouse en Mr. Lion. De frivole vlekjes geven de regenjassen een vrolijk tintje wanneer de kinderen er buiten in spelen. De twee kleinste maten hebben schattige kleine dierenoortjes op de kap die vrolijk rondspringen bij het rennen en spelen. 

Nieuw in het assortiment: Mrs. Mouse, Mr. Crocodile & Mr. Lion

Join us!

Door voor dit product te kiezen, ga je mee in Trixie's belofte voor een betere planeet vol oneindige verbeelding. Doe met ons mee! Trek je 100% gerecycleerde regenjas aan en ga eindeloos op avontuur. Spring in waterplassen of bouw zandkastelen aan zee en zie wat het bieden van een veilige speelplaats voor jouw gezin betekent.

Shop alle regenjassen


Mix & match de regenjassen met paraplu's gemaakt van 100% gerecycled polyester