Zacht kinderondergoed voor peuter, kleuters en tieners!

Omdat deze producten in nauw contact komen met het huidje van uw kleine, zijn ze gemaakt van het zachtste biologisch katoen. Deze kwalitatieve stof zorgt ervoor dat het kinderondergoed niet tegen het lichaam wrijft, waardoor je kleintje een hele dag door op een zorgeloos kan bewegen en spelen! Met maten voor kinderen van 2 jaar oud tot 10 jaar oud, kunnen peuters, kleuters en tieners uit onze slipjes, boxers en onderhemdjes kiezen. 

Alle artikelen dragen het GOTS-keurmerk om te garanderen dat er geen schadelijke stoffen zijn gebruikt bij het maken van deze artikelen. De hoogwaardige stof zorgt voor een goede pasvorm van het kinderondergoed. Zelfs na vele wasbeurten voelt uw kleintje zich comfortabel in het kleurrijke Trixie-ondergoed! 

Passende kinder onderbroeken en onderhemdjes!

De slipjes en boxers hebben allemaal een passend onderhemdje, waardoor het ondergoed voor zowel jongens als meisjes perfect bij elkaar past. Het kleurrijke ondergoed is voorzien van speelse prints die verspreid zijn over het volledige ondergoed.

Jongens en meisjes kunnen de wereld verkennen samen met hun ondergoed van de groovy giraffe, brave bear en de playfull pup, of eerder genieten van zomerse kriebeltjes met de bright bloom sunny spots en tiny turnip.